3 sätt att få ett vackert leende

Att skapa ett vackert leende är inte så svårt som du kan tro. Med tre smarta tips kan du snabbt trolla fram ett härligt leende: Blek tänderna, använd färger som framhäver tänderna och le för att få ett fint leende.

”Många ogillar sitt leende på grund av färgen på tänderna.”

Att ha ett vackert leendet är något som de allra flesta eftersträvar. Ett leende kan smitta av sig och sprider god stämning. Alla borde le oftare, men det är många som undviker att le eftersom de inte är nöjda med sitt leendet. Med tre enkla knep kan du enkelt få ett vackert och härligt leende.

Blek tänderna

Dricker du kaffe, te eller rödvin regelbundet? Då är det inte konstigt om tänderna har blivit lite missfärgade med åren. Många ogillar sitt leende på grund av färgen på tänderna. Att tänderna ändrar färg med åren är inte så konstigt eftersom människor dagligen konsumerar mat och dryck som missfärgar tänderna. Som tur är är det lätt att bleka tänderna med dagens teknik. Det finns många sätt att bleka tänderna hemma såväl som på en klinik. Du väljer den metod som passar dig bäst, men du bör alltid se till att välja en trygg återförsäljare om du väljer att bleka tänderna hemma.

Använd färger som framhäver tänderna

Ett annat tips är att klä dig i färger som framhäver dina tänder. Klara färger som rött, lila och turkost får dina tänder att se vitare ut. Även läppglans eller läppstift i starka röda eller lila färger ger en illusion av vitare tänder.

Le ofta

Sist men inte minst bör du le ofta. För att få ett vackert leende måste du självklart le. Du kommer även känna att du mår bättre av att le eftersom ett leende sänder signaler till hjärnan att du är glad.