Gör en glammig tårta

En tårta kan idag se ut nästan hur som helst. Och det är du som kan sätta fantasin. Gör en glammigare tårta med stora dekorationer, tårtljus och glasyr och vältra dig i glitter och glamour under kalaset.

Vill du sätta guldkant på festtillvaron eller kanske till och med på tårtan? Gräv fram guldströssel, ätbart glitter och tårtljus i alla färger och former och gör din tårta redo för catwalken. En dekoration tårta hittar du på Kalasdekorationer till alla typer av fester.

rosa tårtaBästa dekorationerna

Vilka dekorationer som passar just din tårta är upp till dig men du ska veta att det finns ett massivt urval därute. Mycket kan du dessutom göra själv såsom att tillverka figurer av sockerdeg eller baka maränger och godis att placera på tårtan. Men för att få till en glammig stil kan du testa guld eller silver i form av kulor, choklad, glitter och strössel att strö på.

Med bönor plockade från sällsynta 100 år gamla kakaoträd djupt inne i Ecuadors regnskog producerar To’ak världens mest exklusiva choklad: 50 gram går loss på 2 250 kr!

Ätbart guld

Om du har viljan att göra en riktigt glittrig och glammig tårta är ätbart guld det första valet. Perfekt dekoration för både bagaren och kocken i alla sammanhang. En del av den finaste chokladen i världen är dekorerat med ätbart guld som är så vackert att man nästan inte vill äta upp pralinerna. Visst vill du dock att folk ska vilja smaska i sig din tårta men du vill säkert också att de ska vilja fota den till leda innan de äter upp den. En vacker tårta kan till och med bli inspiration för Instagram eller Pinterest.