Inredningskändis på Instagram

33 700 personer har gillat en lägenhet i Hallstahammar, rapporterat man i en artikel från Vlt.se här. Det är Mirelles lägenhet det handlar om och hsmartphone-med-instagram-2on har genom att pyssla och visa upp sin inredning fått många följare och fans på Instagram. Så här står det inledningsvis i tidningen:

Hon har alltid hållit på att pyssla och skapa. Från vänner och familj kom påtryckningar om att hon borde göra något av det på internet. Och när hon väl kom till skott gick det uppenbarligen bra. Nästan 34 000 personer följer henne i den sociala mediekanalen Instagram. Ökningen har gått fort, på ett och ett halvt år.

Men vad är det då som gör att hennes lägenhet är så omtyckt? I artikeln säger Mirelle att en av anledningarna är att hon haft Instagram länge och därmed blivit väldigt etablerad. Hon har lärt sig hur man på ett snyggt sätt presenterar nya bilder samt hur man bäst går tillväga för att kommunicera med sina följare. Att vara aktiv i kommentarsfältet är mycket viktigt för att ens följare ska känna sig uppmuntrade att fortsätta följa ett konto. Självklart är en anledning till att det går så bra för Mirelle även att hon är väldigt duktig på det hon gör. En av sakerna hon lyckats med är att presentera hela projekt, som till exempel gör det själv-projekt eller ”före- och efter” bilder.

Vill du också bli en Instragram-kändis? Då gäller det att hitta vad just du är bra på och det som är din stil. Det är även viktigt att du har koll på det senaste, som exempelvis vad som är inredningstrenderna för 2015. Du hittar dessa här.