Dags att bli vårfin

Våren är här. Äntligen skiner solen och plusgraderna omfamnar oss. Den tid vi har längtat efter har kommit och om du inte redan gjort det är det nu dags att plocka fram vårgarderoben. Men vad är det som gäller denna vår och sommar? Vilka trender får en inte missa och hur ser ska vi se ut för att vara ”rätt”?

Välj rätt vårskor

Det har vi tagit reda på och det första steget mot en trendig vår är så enkelt som sneakers. Att ha ett par sneakers från Nike, Adidas, Converse eller något annat märke är ett måste. Helst ska man ha flera färger på skorna och sedan matcha med andra kläder. Att ha blommor på sina skor är också någonting som är väldigt rätt i år. Expressens modesida har lyft nya snygga vårskor i en artikel som du kan läsa här. Där lyfter de inte bara fram sneakers utan även andra alternativ som är bra att ha i garderoben, till exempel:

  • Sandaletter i blått
  • Bekväma loafers
  • Skinnskor med klack

På våren är det även viktigt att se så fräsch ut som möjligt. På vintern är det mer trendigt med mörkt smink (mörka läppar, hårda ögonbryn som exempel) men när solen börjar titta fram ska det vara naturligt. Nu är det knappast många som klarar av en naturlig look utan hjälp, men det är i alla fall vad man ska sträva mot. En rekommendation till våren är faktiskt att göra botox i Stockholm, då det ger en naturlig look utan att du behöver anstränga dig. Någonting som också är bra att göra för att kunna vara så naturlig som möjlig är att minska sina porer. Porer har alla och under vintern kan de bli mycket stora och ge ett smutsigt inslag. För att få bort dessa kan du exempelvis ta en ansiktsbehandling eller se om du kan ta bort de med laser. Mer om detta i denna artikel.

Kappan är ett måste

Som sista punkt är en god idé vad gäller vårtrender att köpa minst två jackor som du varvar mellan. En lång och en kort, och gärna i olika färger. Kappan är ett måste denna vår och den ska vara så lång som det bara går utan att den släpar. För den andra jackan är bomberjackan eller jeansjackan alltid ett säkert kort. Ett tips för att hålla ner kostnaden när du handlar vårkläder är att leta rabatter, som exempelvis här.

????????????????????????????????????????