Därför ska du inspireras av skotrenderna

Att vara moderiktig och trendig är alltid trevligt. När det gäller skor är dock bekvämlighet en viktig faktor. Inspireras av trenderna som råder och hitta skor som tilltalar dig utseendemässigt men som samtidigt känns bra på foten.

Varje säsong och år kommer det nya trender för skor. När det gäller 2023 är det många trender från 2022 som hänger kvar och fortsätter att vara på modet. Även om det är roligt att bära de senaste trenderna på fötterna ska du även lägga vikt vid bekvämlighet. Du kan hitta damskor hos Cinnamonskor.se som både är moderiktiga och komfortabla. De har skor för alla tillfällen

oavsett om du är ute efter vardagsskor eller snyggare festskor.

Välj sköna och komfortabla skor

När du ska välja ut ett par skor ska du tänka på hur dina fötter är. Oavsett om du har ett högt fotvalv eller problem med hallux valgus är det viktigt att du väljer ett par skor som ger fötterna stöd. Att gå med fel skor kan ge skador eller smärta. Tänk komfort i första hand och nymodighet i andra hand, men det ena behöver absolut inte utesluta det andra.

Trender 2023

När du ska välja ut ett par skor kan du inspireras av de senaste trenderna inom modevärlden. Nu under vintern är det perfekt att satsa på ett par boots med skaft. Det är en trend som uppkom under 2022, men som är lika modern och inne även 2023. De klassiska cavalierbootsen är exempelvis ett väldigt bra val om du både vill se elegant ut och hålla fötterna varma. Den skon är inspirerad av ridstövlen med låg klack och högt skaft. Även chunky boots med en bred och hög sula är också något som är väldigt trendigt. Om du vill få en riktigt snygg outfit kan du kombinera en trendig bikerjacka med ett par snygga boots.

Skotrender 2023:

  • Skor med höga platta sulor.
  • Stövlar som går över knäet.
  • Ankelboots.
  • Skor i kraftfulla färger.
  • Sportiga sneakers

Inspireras av modevisningarna

När du ska välja skor och kläder inför 2023 kan du alltid hämta inspiration från de olika modevisningarna som har ägt rum. Ett tips är att anamma modefärgerna för 2023 och hitta skor i de färgerna för att vara moderiktig.