Matcha vårskorna med ny vårjacka

Våren är äntligen här och i ett tidigare inlägg har vi skrivit om vilka vårskor som är det rätta valet i år. Självklart är klassikerna Converse och sneakers från Nike och Adidas aktuella, men även snygga sandaler och skinnskor med klack är skor att rekommendera.

5135200-happy-sunTill dina skor måste ju dock självklart också matcha med en snygg vårjacka. Vad är det som är trendigt där? Det är information som vi har tagit reda på, och det finns tre favoriter att välja på:

Bomberjackan har de senaste åren varit otroligt trendig, främst i militärgrön, mörkblått eller svart. Men till vår och sommar kan det vara roligare att ha en bomberjacka i en pastellfärg. Pastell är årets stora färg både när det kommer till inredning och mode, så försök att hitta en snygg babyblå eller ljusrosa jacka för att vara helt rätt. Om det finns känns bekvämt för dig att ha en jacka i den färgen kan en bomberjacka i mocka vara ett bra alternativ, kanske en beige eller brun? Mocka är vårens stora trendmaterial och det finns flera fina mockajackor att välja på.

Jeansjackan är en självklar favorit till våren, den är ohotad på topp tre. Jeansjackan kan du välja att ha i lite större ”oversize” modell eller som en tajtare jacka. Det spelar inte heller någon roll om du har mörkt eller ljust jeanstyg. Det går helt enkelt inte att misslyckas med denna jacka och du hittar den på de flesta affärer som säljer jackor.

Den långa kappan är en klassisk höstjacka men denna vår har den även tagit sig in som en favorit för vår och sommar. Målet med den långa kappan ska vara att den är lång, den får gärna räcka ändå ner till anklarna. Du ska även ha i åtanke att jackan ska vara i tunt material, den får inte påminna om en höstjacka utan ska vara mer avslappnad i tyget.

Fler bra tips för snyggt vårmode hittar du här.