Gift dig trendigt 2020

Om du har hittat en person som du vill spendera livet med är det bara att gratulera. Har ni planerat att gifta er då kanske ni ställt frågan om hur ni ska planera ert bröllop? Vad är trendigt för bröllop 2020? Det får du reda på om du läser den här artikeln.

Något som förstås alltid är inne är att byta ringar med varandra. Ett par vigselringar i guld är om inget annat tidlösa. Den mest trendriktiga (i meningen att sådana vigselringar aldrig blir otrendiga) påminnelsen om kärleken ni känner för varandra. Vad finns det mer för bröllopstrender att hålla koll på 2020?

Trendigt med personliga bröllop

Vad som är trendigt för bröllop 2020 är lite svårt att ringa in. Iallafall om du ska tro Alexandra Lidén som till vardags jobbar på tidningen Bröllopsfeber. Till Göteborg Direkt säger hon att det som är mest trendigt 2020 är det personliga bröllopet. I och med att Covid-19 sprids i världen har det införts begränsningar för hur stora sällskap som får samlas på en och samma plats. Det har påverkat inte minst möjligheterna för många giftassugna. I och med att det personliga bröllopet just nu är en trend behöver det inte helt och hållet vara en nackdel, det blir inte mer personligt än att fira i små intima sällskap.

Spara och lyxa till lite extra

Vad ska du då lägga dina pengar på när du planerar ett bröllop under detta märkliga år? I och med att bjudningen kommer att bestå av ett mindre sällskap har ni möjligheten att lyxa till det lite extra när det gäller maten. Kom ihåg att ni sparar pengar i och med att ni till exempel inte behöver hyra någon stor lokal. Samma tänkesätt går att applicera på smekmånaden, du och din tilltänkte kan ju kosta på er lite extra och bo på ett ännu lyxigare hotell än annars. När det gäller minnen spelar bröllopsfotografen en stor roll. I Aftonbladet tipsar bröllopskoordinatorn Johanna om att just fotografen inte är någonting att snåla in på.