Billigt bröllop för bättre äktenskap

Att finna en livspartner man vill dela sitt liv med och gifta sig med är något många har högt på sin livslista. Vill man behålla sin partner för livet kan det även vara smart att inte lägga ner hela sin förmögenhet på den stora dagen.

????????????????????????????????????????En dag behöver inte bli mindre stor bara för att man inte tar ett stort lån. För tänker man lite mer långsiktigt så handlar det ju om att man ska leva sida vid sida livet ut och då är det även en vardag som kommer komma in och med det till och från vara påfrestande. Att då sitta med ekonomiska svårigheter på grund av att man har tagit ett stort lån för sitt bröllop är då något som många ångrar. Fokusera på kärleken istället för plånboken så kommer alla att må bättre. Eller varför inte göra som Ulrika och Martin och vinna ett bröllop. Eller gifta sig på Skansen när man kan gifta sig gratis och sedan överraska släkt och vänner.

Håll i slantarna

Att säga ja till en annan person kan vara en av de mäktigaste saker man gör i ett liv, då vill man självklart att dagen ska rulla på så vacker och så bra som möjligt. Men i en artikel på Expressen.se går det att läsa att man kan göra smart i att hålla i plånboken om man vill förbättra sina odds att ens förhållande ska hålla. Det finns även en rad tips på vad man ska strama år på:

  • Brudkläderna är otroligt viktiga, men bara för att det är viktigt så behöver man inte lägga ner en förmögenhet. Länken: http://sofiamoore.se/brollopsklanningar.html tar dig till ett stort utbud av vackra brudklänningar till tacksamma priser.
  • När det kommer till tårtan tänker de flesta att den ska vara snygg och smaken kommer i andra hand. det brukar kosta. Vänd på det istället och försök finn en tårta där gäster kommer vilja ta en till bit men som är en mer vanlig tårta. Ingen kommer märka om det är tre eller fem plan.
  • Vi lovar, ingen kommer märka om ni väljer dryck som är i en billigare prisklass. Gästerna är glada över att allt är gratis.
  • Samma sak gäller med serveringspersonal: gästerna kommer vilja festa sen, inte sitta och bli uppassade som på en nobelmiddag.

När det kommer till att hålla i slantarna kan man även tänka på sina gäster att de måste lägga ut med en massa pengar. Så ha dessa lite i åtanke. Inte i fokus men i periferin för att alla ska få en skön och minnesvärd dag. Viktigast är att man ska känna att man gifter sig av kärlek och får en dag som man minns med glädje och som symboliserar brudparet på bästa sätt. Lyckas man med det så har man en bra punkt att luta sig mot när det ibland kan knaka i fogarna – vilket även är en naturlig del av ett förhållande och liv.