Hårtrender och frisyrer för 2018

Vad för hårtrender kan man se på modehimlen under år 2018 egentligen?

När sommaren närmar sig med stormsteg finns det få saker som är så härliga som att klippa sig och få en ny, fräsch frisyr. Det kan man göra på Salong Headzone bland annat, där man även kan boka tid online. Men vad för frisyrer och andra hårtrender kan man se på catwalks och i modemagasin och som sägs vara hetare än någonsin just nu?

Trendiga frisyrer att klippa

page kort hårI modemagasinet Elle går det att läsa om flera olika frisyrer som antingen är nya på innelistan eller som varit med ett tag men som fortfarande är riktigt poppis. En senare är pagen, denna frisyr har varit med ett tag men är fortfarande riktigt populär att klippa, liksom riktigt smickrande på väldigt många hårtyper och ansiktsformer. Passar perfekt för den som har ett tunnare hår till exempel, eftersom volym lätt kan skapas då. En page kan stylas lite hur som helst, uppfönad, lockad eller kanske helt spikrak. Du väljer själv vad som passar just dig allra bäst.

En annan frisyr som många inte vågar sig på men som är riktigt cool är pixiefrisyren. Det är en kortklippt, pojkig frisyr som för tankarna till 60-talets modevåg med androgyna modeller. Några med pixiefrisyrer ser du här:

Dessutom är lockigt, naturligt lockigt, väldigt inne i år. Det ska vara skönt vågiga beachhår med solblekta lockar, fluffiga permanent och uppfönad lockig lugg. Ja, på många sätt är 80-talets hårmode påväg tillbaka.

Massor mer om vårens hetaste hårfrisyrer går det även att läsa om i denna artikel i Expressen samt denna i Damernas Värld.

Håraccessoarer och hårpynt

Håraccessoarer är även det väldigt trendigt i år. Det finns massvis med nypor, klämmor, hårband, diadem och annat roligt att göra håruppsättningar med. Pynta håret är minst lika inne som det var på 80-talet, så kör loss i sommar med rosetter och hårband.