Vårens hetaste trender

Våren står för dörren och när det kommer till mode så är trenderna redan här. När det kommer till trender så handlar det även att man inte ska glömma att lyfta in sin egen personlighet. Nu kan vi läsa om att man ska addera både volanger, räder och röda toner.

”För att stärka trenden och ta tillbaka de generationer som missade möjligheten att få använda glasögonsnören som en lyxig accessoar till sina bågar, så har vi sedan start tagit fram riktigt snygga kollektioner som du kan värva med bland annat vårens mode trender.”

5669372-ungt-par-pa-musikfestivalCitatet kommer från ett pressmeddelande. När det kommer till mode och trender under våren så är det ofta mycket fokus på accessoarerna. Detta då solglasögonen kommer fram – något som de allra flesta älskar. Visst är det fantastiskt. För många modeintresserade är våren den bästa årstiden om man bor i Norden. Detta då man kan börja klä av sig plagg efter plagg och verkligen fokusera på vad man har under jackan som inte längre behöver gömmas. I en artikel från Nyheter24 går det att se alla olika trender som råder just nu. Det handlar om att man ska plocka fram det romantiska och vackra. Men, man kan även se trender som visar det motsatta. Att vi ska bli mer hårda och tuffa. Detta är allt från att man ska ha naglar som nu är klädda med hår till att man ska lyfta sin tuffa sida med militärkläder och andra tuffa attribut. Ett stort utbud av militärkläder går att finna online, men man kan se att i många stora modehus så växer denna plats sig allt större. Att mixa en romantisk klänning med en militärjacka kan vara helt rätt. För det handlar om att mixa sin stil, och att inte glömma sin personlighet. Det är det viktigaste så vi inte glömmer bort oss själva under alla lager av kläder. På Elle.se finns det även mer inspiration för den som är sugen.