En hipster i ny tappning

Har du en bild om vad en hipster är så kan du få börja tänka om. För det är egentligen inte skägget, mössan och de tighta byxorna som gör en hipster utan det är hipstern som gör accessoarerna.

När man tänker på en hipster och vad många anser en hipster är så är det ganska så skrattretande. För:

  1. En hipster vill vara en person som tänker utanför boxen och som klär sig annorlunda för att lyfta fram sin egna unika stil och bara ”är”. Det ironiska är dock att alla hipsters ser exakt lika dana ut och då merparten av alla klär sig som en hipster just nu så ska man egentligen vara ute för att vara inne, hur märkligt det än låter. Dock är den sanna hiptern en person som för det första inte kallar sig för hipster och även anpassar sin stil, vilket för oss vidare in på den andra punkten.
  2. När man tänker på en hipster så är det olika fasta attribut som man stannar vid, vilket inte är rätt då en hipster följer med trenderna och vill gärna vara lite före alla andra. Så, trenden med skägg är just nu på sin topp och när det snart vänder med stort skägg kommer man se alla skäggnissar komma nyrakade och lena.

En annan artikel från Dailymail.co.uk punktar upp fler punkter på vad det är som gör att hipsters som vill sticka ut i själva verket hamnar i en stor gemensam klunga och verkar vara otroligt nöjd med det då man njuter med att vara omkring likasinnade. Så, en hipster är anpassningsbar och strävar efter en livsstil som är den senaste och det trendigaste.

Den framtida hipstern

5036735-old-wanted-poster-vector-illustrationOm man får sia in i framtiden, vilket man får och vilket är otroligt roligt så kommer hipstern snart att kunna sporta en helt ny outfit som är er dressad än tidigare. Man ser redan  nu att fler och fler börjar gå mot ett mode som är lite mer skräddat och lite mer känsla i plaggen med skräddarsydda skjortor där man kan sätta sin egen personliga prägel på och verkligen bli unik. det skräddarsydda kommer verkligen öka mer och mer då man kommer bort från det massproducerade, vilket är, om man ska säga något, som följer med hipstern genom de olika trenderna. Man söker alltid alternativa vägar att gå och små lokala butiker och märken att stödja. Ord en äkta hipster använder är kvalitet, unikhet, äkthet, känsla, medvetenhet och självklart ska vi slänga in ett intressen också då en hipster gärna väljer att brinna för någon och vill inte slänga bort sitt liv framför dumburken. Då man även ser en ökad trend för medvetenhet om vår natur kommer vi se fler ekologiska alternativ och lösningar från företag för att erbjuda sina konsumenter, vilket är positivt.

Men, kanske borde man lägga ifrån sig alla titlar och gräva ner hipstern då det i mångas öron känns som ett skällsord mer än en hyllning? Detta då en person gärna säger att denne är en hipster, då det låter lite smutsigt. För, en äkta hipster är så mycket mer än att kunna få plats i ett enda fack.