Så mixar du och matchar smycken 2024

Med rätt smycken kan du ta din personliga stil till nästa nivå. Att bland annat satsa på ringar i olika utförande är perfekt om du vill vara både snygg och trendig. Du kan med fördel shoppa dina smycken online för att ha ett större sortiment att välja mellan.

Smycken är perfekta att använda om du vill uttrycka dig på ett speciellt sätt. Rätt smycken kan också förvandla en look fullständigt. Det finns massor med smycken som du kan investera i för att alltid se snygg ut. Ett tips är att kika på ringar från Edblad som både har trendiga och klassiska modeller i sitt sortiment. Du kan hitta trendiga statementringar till vigselringar hos dem. Ett annat tips är att satsa på några enkla och diskreta ringar och sedan ha någon ring med stenar som har en blankare finish. Sådana ringar bruka stå ut och dra blickarna till sig. Edblad har ett stort sortiment och dem har en ring för alla.

Trender att inspireras av 2024

Om du vill vara lite extra moderiktig ska du titta närmare på trenderna som kommer 2024. Smycken som dominerar 2024 är stilrena i droppliknande motiv men även udda örhängen är på modet. Du kan exempelvis bära endast ett större örhänge på ena örat. Ska du på fest kan en större statementring vara perfekt att bära till en antingen avskalad look eller en mer färgsprakande sådan. Förlovning- och vigselringar är alltid trendiga och dem kan du ha oavsett vad du ska göra.

Smyckestrender 2024:

  • Udda örhängen.
  • Droppade former.
  • Glasmaterial
  • Olika halsbandslängder
  • Djurmotiv

Bär gnistrande smycken med färg under vintern

För vintern 23/24 är det inne att bära olika örhängen. Pärlor är något annat som det syns mycket av under vintern. Satsa på pärlsmycken i lekfulla former och kombinera dem gärna med smycken i guld och silver. Om du vill vara lite extra trendig ska du även välja att bära smycken med färg. Bär en färgklick på handen, i örat eller runt halsen. För att ta din look till nästa nivå kan du kombinera dina smycken med det senaste modet som kommer 2024.